.

Lista de produse dupa marca Krisline

35,72 lei 76,00 lei -53%
Slip costum de baie Serena, Slip costum de baie, croiala clasica. Model decorat cu dungi. Confectionat din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida Partea din fata cu banda roz in zona taliei (mai lata de la marimea XL) Zona taliei si marginile sunt elastice Inaltimea taliei creste odata cu dimensiunea Partea din spate este neteda, monocromatica Captusit cu material confortabil Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Slip costum de baie Serena

70,08 lei 146,00 lei -52%
Sutien costum de baie Serena Balkonette, Sutien costum de baie Serena, model decorat cu dungi. Perfect pentru plaja - bretele detasabile. Confectionat din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida Sutien de baie de tip bardot, cupe intarite si balene pentru sustinere Bretele detasabile, reglabile in lungime Centru inalt decorat cu snur Balene in laterale, inchidere la spate prin agatatoare metalica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Sutien costum de baie Serena Balkonette

35,72 lei 76,00 lei -53%
Slip costum de baie Laguna Blue, Slip costum de baie Laguna. Din material placut, modern, cu proprietati de usare rapida slipul este captusit cu material subtire Partea din fata decorata cu banda colorata Partea din spate este neteda, albastra Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Slip costum de baie Laguna Blue

53,20 lei 76,00 lei -30%
Slip costum de baie Beach Black, Slip costum de baie. Croiala indragita de femeile cu forme voluptoase! Confetionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Slip captusit cu un strat de material subtire Partile laterale cu snur pentru ajustarea dimensiunii Partea din spate este neteda, fara cusaturi Verificati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Slip costum de baie Beach Black

245,00 lei
Costum de baie doua piese Colette Balkonette, Costum de baie doua piese Colette Balkonette, aspect elegant. Decorat cu dantela. Confectionat din material modern cu proprietati de uscare rapida Cupe intarite, acoperite cu dantela sustinuta de material bej - aspect frumos Bretele reglabile in partea din spate bretelele sunt detasabile Centrul dintre cupe cu ciucure decorativ Balene sub cupe si in laterale Slip croiala clasica, partea din fara captusita cu material confortabil Partea din fata cu model spectaculos (dantela) Partea din spate este neteda, fara cusaturi Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Colette Balkonette

41,28 lei 86,00 lei -52%
Slip costum de baie Laguna Red Midi, Slip costum de baie. Tali inalta! Confectionat din material modern cu proprietati de uscare rapida Slip cu talie inalta Zona taliei si marginile sunt elastice zona taliei decorata cu logo metalic mic Partea din fata decorata cu banda colorata Partea din spate este neteda Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Slip costum de baie Laguna Red Midi

127,20 lei 265,00 lei -52%
Costum de baie intreg Marsylla, Costum de baie intreg Marsylla, potrivit si pentru femeile cu sani mai mari. Efect optic de subtiere. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe cu balene pentru sustinere, captusite cu material confortabil Bretele late, reglabile in partea din spate Centru neted Circuit elastic, balene in laterale Se inchide in partea din spate prin clips metalic Marginile sunt elastice Partea din spate este monocromatica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie intreg Marsylla

127,20 lei 265,00 lei -52%
Costum de baie intreg Pun-Up Cream, Costum de baie intreg, model cu buline. Croiala ideala pentru femeile cu forme voluptoase. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe neintarite, captusite cu material confortabil Balene pentru sustinere Bretele late si confortabile, reglabile in partea din spate Partea din spate cu inchizatoare metalica Croiala cu efect optic de subtiere Partea din spate este neagra, detine o cusatura verticala Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie intreg Pun-Up Cream

76,00 lei
Slip costum de baie Colette Figi, Slip costum de baie Colette Balkonette. Confectionat din material modern cu proprietati de uscare rapida partea din fata captusita cu material confortabil Partea din fata cu model spectaculos (dantela) Partea din spate este neteda, fara cusaturi Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Slip costum de baie Colette Figi

97,47 lei 171,00 lei -43%
Sutien costum de baie Colette Bustier, Sutien costum de baie Colette Bustier, cupe Triangle cu efect Push-Up. Confectionat din material modern cu proprietati de uscare rapida Cupe triunghulare cu pernite Push-Up turnate cupele sunt acoperite cu material neted si dantela Bretele inguste, reglabile in partea din spate Circuit cu banda lata elastica Se inchide la spate prin clips metalic Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Sutien costum de baie Colette Bustier

35,72 lei 76,00 lei -53%
Slip costum de baie Colette Biki, Slip costum de baie Colette Bustier, se leaga in partile laterale. Confectionat din material modern cu proprietati de uscare rapida Slipul se leaga in partile laterale Snururile laterale decorate cu franjuri Partea din fata decorata cu insertie din dantela - aspect frumos, contrastant Partea din spate este neteda, fara cusaturi Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Slip costum de baie Colette Biki

199,00 lei
Costum de baie doua piese Laguna Red Bustier, Costum de baie doua piese Laguna Red Bustier. Cupe triunghiulare si slip cu talie joasa. Confectionat din material modern cu proprietati de uscare rapida slipul este captusit cu material subtire Cupe neintarite, fara balene Bretelele si circuitul se leaga (cu snur) Slip cu talie joasa, partea din fata decorata cu decupaj Partea din spate este neteda, monocromatica Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Laguna Red Bustier

76,00 lei
Slip costum de baie Laguna Red Biki, Slip costum de baie Laguna Red Bustier. Croi interesant. Slip cu talie joasa, confectionat din material modern cu proprietati de uscare rapida slipul este captusit cu material subtire Partea din fata decorata cu decupaj Partea din spate este neteda, albastra Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Slip costum de baie Laguna Red Biki

84,48 lei 176,00 lei -52%
Sutien costum de baie Laguna Red Soft, Sutien costum de baie Laguna Red Soft, ideal pentru femeile cu forme voluptoase. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe captusite cu material confortabil, balene sub cupe Bretele late, de culoare contrastanta, reglabile in partea din spate Centru neted Circuit elastic, balene in laterale Se inchide la spate prin agatatoare metalica Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Sutien costum de baie Laguna Red Soft

41,28 lei 86,00 lei -52%
Slip costum de baie Marsylla, Slip costum de baie Marsylla. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Slip croiala clasica, talie inalta Zona taliei cu elastic confortabil si logo metalic Partea din spate este simpla, monocromatica Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Slip costum de baie Marsylla

94,56 lei 197,00 lei -52%
Sutien costum de baie Marsylla, Sutien costum de baie Marsylla. Potrivit si pentru femeile cu sanii mari. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe acoperite cu material in doua straturi balene sub cupe Bretele late, reglabile in partea din spate Centru neted Circuit elastic, balene in laterale Partea din spate cu inchizatoare metalica Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Sutien costum de baie Marsylla

135,36 lei 282,00 lei -52%
Costum de baie Marina, cupe neintarite, Costum de baie intreg, ideal pentru femeile cu sanii mari! Model cu efect de subtiere. Confectionat din material confortabil partea din fata captusita cu material subtiere Cupe neintarite, balene pentru sustinere, croiala speciala in T cupele sunt captusite cu material respirabil Partea din spate cu inchizatoare metalica Bretele late, confortabile, reglabile in partea din spate (glisiere metalice) Model cu efect de subtiere (zona abdomenului) Partea din spate este monocromatica

Costum de baie Marina, cupe neintarite

86,40 lei 180,00 lei -52%
Sutien costum de baie Serena, cupe neintarite, Sutien costum de baie Serena, decorat cu detalii in dungi. Ideal pentru femeile cu sani mai mari. Confectionat din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida Cupe neintarite, croiala speciala in T, balene sub cupe cupele sunt captusite cu material respirabil Bretele fin captusite, reglabile in partea din spate Centru inalt decorat cu snur Circuit cu balene in laterale se inchide la spate prin agatatoare metalica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Sutien costum de baie Serena, cupe neintarite

35,72 lei 76,00 lei -53%
Slip costum de baie Marina, Slip costum de baie Marina. Model in tendinte, talie inalta. Confectionat din material confortabil, cu proprietati de uscare rapida partea din fata este captusita cu material subtire Talie inalta - mascheaza zona abdomenului Partea din fata cu logo metalic Partea din spate este neteda, fara cusaturi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Slip costum de baie Marina

90,72 lei 189,00 lei -52%
Sutien costum de baie Marina, cupe neintarite, Sutien costum de baie Marina, cupe neintarite - ideal pentru femeile cu sanii mari. Confectionat din material confortabil partea din fata este captusita cu material subtire Cupe neintarita, balene sub cupe, croiala speciala in T cupele sunt captusite cu material respirabil Bretele late confortabile, reglabile in partea din spate (glisiere metalice) Partea din spate cu inchizatoare metalica Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Sutien costum de baie Marina, cupe neintarite

76,00 lei
Slip costum de baie Beach Colour, Slip costum de baie, decorat cu detalii transparente. Din material placut, modern, cu proprietati de usare rapida slipul este captusit cu material subtire Slip cu talie joasa, se leaga in partile laterale Partea din fata si cea din spate (zona taliei) decorate cu insertie din tul Partea din spate este neteda Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Slip costum de baie Beach Colour

209,00 lei
Costum de baie doua piese Beach Bustier Colour, Costum de baie doua piese, decorat cu detalii transparente. Din material placut, modern, cu proprietati de usare rapida costumul de baie este captusit cu material subtire Cupe neintarite, fara balene zona decolteului decorata cu imitatie benzi strappy - unite de cupe prin tul fin Bretele din snur - se aranjeaza dupa gat Circuit ingust, se inchide la spate prin clips metalic Slip cu talie joasa, se leaga in partile laterale Partea din fata si cea din spate (zona taliei) decorate cu insertie din tul Partea din spate este neteda Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Beach Bustier Colour

167,67 lei 207,00 lei -19%
Costum de baie doua piese Laguna Bustier Blue, Costum de baie doua piese, cupe triunghiulare. Slip cu model interesant. Din material placut, modern, cu proprietati de usare rapida costumul de baie este captusit cu material subtire Cupe neintarite, fara balene Se leaga cu snur (in partea din spate si dupa gat) Slip cu talie joasa, partea din fata decorata cu decupaj Partea din spate este neteda, albastra Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie doua piese Laguna Bustier Blue

89,28 lei 186,00 lei -52%
Sutien costum de baie Beach Blue, Sutien costum de baie, ideal pentru femeile cu sanii mari. Din material placut, modern, cu proprietati de usare rapida Cupe captusite cu material confortabil, balene pentru sustinere Bretele late, reglabile in partea din spate Centru neted Circuit elastic, balene in laterale Se inchide in partea din spate prin clips metalic Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Sutien costum de baie Beach Blue

89,28 lei 186,00 lei -52%
Sutien costum de baie Beach Red, Sutien costum de baie, ideal pentru femeile cu sanii mari. Din material placut, modern, cu proprietati de usare rapida Cupe captusite cu material confortabil, balene pentru sustinere Bretele late, reglabile in partea din spate Centru neted Circuit elastic, balene in laterale Se inchide in partea din spate prin clips metalic Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Sutien costum de baie Beach Red

89,28 lei 186,00 lei -52%
Sutien costum de baie Laguna Turquoise, Sutien costum de baie, ideal pentru femeile cu sani mari. Din material placut, modern, cu proprietati de usare rapida Cupele sunt captusite cu material confortabil, balene sub cupe Bretele late de culoare contrastanta, reglabile in partea din spate Centru neted Circuit elastic, balene in laterale Se inchide la spate prin clips metalic Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Sutien costum de baie Laguna Turquoise

42,24 lei 88,00 lei -52%
Slip costum de baie Beach Red, Slip costum de baie. Talie inalta! Din material placut, modern, cu proprietati de usare rapida Slip cu talie inalta Zona taliei si marginile sunt elastice zona taliei decorata cu logo metalic Partile laterale cu snur Partea din spate este neteda Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Slip costum de baie Beach Red

42,24 lei 88,00 lei -52%
Slip costum de baie Beach Blue, Slip costum de baie. Talie inalta! Din material placut, modern, cu proprietati de usare rapida Slip cu talie inalta Zona taliei si marginile sunt elastice zona taliei decorata cu logo metalic Partile laterale cu snur Partea din spate este neteda Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Slip costum de baie Beach Blue

35,72 lei 76,00 lei -53%
Slip costum de baie Kalejdoscop Biki, Slip costum de baie Kalejdoscop. Confectonat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Slip cu margini mai decupate, se leaga cu snur (partile laterale) Zona taliei si marginile sunt elastice zona taliei este decorata cu logo metalic Partea din spate este neteda, simpla Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Slip costum de baie Kalejdoscop Biki

35,72 lei 76,00 lei -53%
Slip costum de baie Kalejdoscop, Slip costum de baie Kalejdoscop. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida partea din fata captusita cu material subtire Slip cu tivuri confortabile, mai decupate Zona taliei si marginile sunt elastice zona taliei decorata cu logo metalic mic Partea din spate este neteda, simpla (monocromatica) Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Slip costum de baie Kalejdoscop

123,36 lei 257,00 lei -52%
Costum de baie intreg Beach Black, Costum de baie intreg Beach Black. Ideal si pentru femeile cu sani mari! Confectionat din material modern cu proprietati de uscare rapida centrul partii din fata este captusit cu material confortabil Cupe neintarite, balene pentru sustinere cupele sunt captusite cu material moale Bretele late, reglabile in partea din spate Partea din spate cu inchizatoare metalica Margini elastice, nu jeneaza Zona inghinala dublata cu material confortabil, cu proprietati de uscare rapida Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Costum de baie intreg Beach Black

90,72 lei 189,00 lei -52%
Sutien costum de baie Kalejdoscop, cupe neintarite, Sutien costum de baie Kalejdoscop, cupe neintarite. Croi ideal pentru femeile cu sanii mari! Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupele detin balene pentru sustinere si sunt captusite cu material confortabil Bretele late, reglabile in partea din spate Centru neted Circuit respirabil, balene in laterale Se inchide la spate prin clips metalic Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Sutien costum de baie Kalejdoscop, cupe neintarite

43,86 lei 86,00 lei -49%
Slip costum de baie Kalejdoscop Midi, Slip costum de baie Kalejdoscop. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida partea din fata este captusita cu material subtire Slip croiala clasica, talie mai inalta, margini cu tivuri confortabile Zona taliei si marginile sunt elastice zona taliei decorata cu logo metalic mic Partea din spate este neteda, simpla (monocromatica) Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Slip costum de baie Kalejdoscop Midi

41,28 lei 86,00 lei -52%
Slip costum de baie Romantic Beach, Slip costum de baie Romantic Beach. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Croiala clasica, partile laterale decorate cu volane din plasa fina Centrul partii din fata este captusit cu material confortabil Partea din spate este neteda, neagra Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Slip costum de baie Romantic Beach

117,18 lei 189,00 lei -38%
Sutien costum de baie Romantic Beach, neintarit, Sutien costum de baie Romantic Beach, cupe neintarite. Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe neintarite, balene sub cupe cupele sunt captusite cu material respirabil Bretele late, reglabile in partea din spate Zona cupelor decorata cu fundita Circuit elastic, balene in laterale Se inchide la spate prin clips metalic Consultati tabelul de marimi Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Sutien costum de baie Romantic Beach, neintarit

99,84 lei 208,00 lei -52%
Tankini - parta superioara Beach Black neintarit, detine balene, Tankini - partea superioara, ideal pentru femeile cu forme voluptoase. Raspunde celor mai exigente cerinte! Confectionat din material modern, cu proprietati de uscare rapida Cupe neintarite, captusite cu inca un strat de material Bretele late confortabile, reglabile in partea din spate Centru decoltat, balene sub cupe Partea din spate cu inchizatoare metalica clasica Croi usor evazat (sub zona sanilor) partile laterale cu snur filetat (de la zona sanilor pana la marginea inferioara) Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

Tankini - parta superioara Beach Black neintarit, detine balene

0
Cos 0